Wanneer een tuinarchitect inschakelen?

Dat is een afweging die u als klant zelf zal moeten maken. Tuinarchitecten zijn precies voor dit vak opgeleid. Zij kijken met een kritische blik en hebben oog voor ruimte en precisie. Deze professionele kijk zal resulteren in een tuin waarin rust, ruimte en bovenal sfeer naar boven komen. Dat is de kwaliteit die een tuinarchitect u bieden kan.

 

 

Waarom een tuinarchitect inschakelen?

Als u er maar steeds niet uitkomt met uw tuin, kunt u het beste een tuinarchitect inschakelen.
Wij nemen deze zorgen graag van u weg en werken graag naar een prachtig resultaat toe. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er gedurende het hele jaar mooi uitziet. Een tuinarchitect zorgt er namelijk voor dat u in ieder seizoen van uw tuin kunt genieten. Uw tuin zal elk seizoen op een andere manier opvallen, bijvoorbeeld door diverse planten die in verschillende maanden in bloei staan.

Wat maakt een tuinarchitect uniek?

Een hovenier kan mij toch ook helpen met een tuinontwerp? Dat klopt, maar een tuinarchitect heeft daarbij ook oog voor ruimte en beschikt over extra inzichten. Daarnaast bieden wij ook 3D tuinontwerpen aan. Dit biedt u een realistisch beeld van uw tuinontwerp. Wij helpen u graag met het indelen van uw tuin, adviseren u welke planten er het beste in geplaatst kunnen worden en welke soort bestrating u het beste kan gebruiken. Kortom, een tuinarchitent verleent u veel service en neemt u werk uit handen. Daarnaast zijn onze tuinontwerpen altijd uniek. Wij staan ervoor om u rust, ruimte en vooral sfeer te brengen. Dit zal resulteren in een praktische en stijlvolle tuin, waar u het hele jaar plezier van zult hebben.

Tuinarchitect inschakelen tijdens de bouw van mijn woning?

Soms krijgen wij de volgende vraag: ‘’Is het wel handig dat we een tuinarchitect inschakelen terwijl ons huis nog gebouwd wordt?’’. Daarop zeggen wij: ‘’Beter te vroeg dan te laat!’’. Juist in dit vroege stadium kunnen wij de mogelijkheden bekijken en een passend ontwerp maken voor bij uw woning. Tegen de tijd dat u intrek neemt in de woning is het gehele plaatje af. U kunt direct genieten van een complete woning met een prachtige rustgevende tuin.