Na 20 jaar duizenden tuintekeningen te hebben gemaakt eerst bij een groot hoveniersbedrijf in het noorden van Friesland en later voor ons eigen hoveniersbedrijf en tuincentrum is in het jaar 2000 Tuinstyle opgericht.


Tijdens het ontwerpen van uw tuin zijn ruimte en massa belangrijk.

Op een plattegrond komen slechts twee afmetingen tot uitdrukking ofwel de lengte en de breedte van de tuin. Wat op een tekening lijnen en vlakken zijn ,  worden in werkelijkheid massa's die de tuin omsluiten en indelen.

Wij ontwerpen alleen tuinen die een duidelijke ervaring van de ruimte in al zijn 3 dimensies geeft. 


Tussen de verschillende onderdelen van het ontwerp moet altijd een juist en onderling verband en overeenstemming bestaan . Harmonie en contrast zijn bij mijn ontwerpen altijd in balans.

Mijn visie:


Rust ,ruimte

en vooral SfeerIn 2006 maakten we de overstap naar AutoCAD en tegenwoordig visualiseren we ontwerpen steeds vaker met 3D-beelden. Het is nu zelfs mogelijk om een levensechte tuinfilm te creëren, waardoor het tuinontwerp nog beter en realistischer wordt ervaren.

 

Binnenkort introduceren we ook de optie om uw toekomstige tuin te bekijken via een virtual reality-bril, mocht u dat wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

 

Wie gaat mijn tuin aanleggen?

 

Zodra het tuinontwerp af is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw nieuwe tuin genieten. U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen en u kunt altijd contact met mij opnemen voor aanvullend advies. U kunt echter ook een hovenier inschakelen. Ik heb zelf goede ervaringen met de volgende hoveniers.

 

De Groenvoorziener in Sneek

Germs Grien in Berlikum

De Groenvoorziener in Sneek

 

Als het ontwerp klaar is gaan we om tafel om alles goed door te nemen en eventuele aanpassingen of wijzigingen te maken.

In dit geval werd ook deze tuingebruiker enthousiast!